Selasa, 13 Desember 2016

Azimat Bertuah Topeng Kyai Melati

 Azimat Bertuah Topeng Kyai Melati
 
Azimat Bertuah Topeng Kyai Melati didapatkan dengan cara penarikan halus yakni tanpa paksaan. Azimat Bertuah mewajibkan melakukan puasa mutih 21 hari sehingga Azimat Bertuah dapat diwujudkan fisiknya. Enrgi Azimat Bertuah dahsyat dan hebat untuk digunakan manusia.
Azimat Bertuah dapat membuat anda memiliki pelindung ghoib/ bodyguard ghoib/ pengawal ghoib, khodam Azimat Bertuah sangat peka terhadapat serangan yg ditujukan kepada anda. Sebelum seranagn ilmu htam berupa santet tenung masuk / mengenai diri anda, Azimat Bertuah akan menggalakan upaya musuh dan mengembalikan seketika kepada pengirimna. Mustik sangat ganas dan terbilang khodam pemarah yang akan memusuhi lawan / musuh anda dengan sangat beringas dan tanpa kenal ampun. Lawan akan dapat kesiala selama hidupnya, duirundung kegagalan dan ditimpa masalah bertubi-tubi.
Azimat Bertuah meningkatkan kepekaan batin anda dan membuat anda mampu merasakan kejaidan astral disekitar anda. Azimat Bertuah sangat baik untuk pemagran diri / tamneg kebal santet. Azimat Bertuah mampu membuat anda menerobos alam bunian / alam ghoib. Azimat Bertuah sangat baik juga digunakan untuk pegangan hidup / pelancar rejeki dan membuat usaha anda lancar. Azimat Bertuah mendekatkan rejeki yang jauh dan membuka pintu rejeki yang ditutup sengaja dengan ilmu hitam oleh otrang yang iri dengki kepada kita.
Mahar Azimat Bertuah Topeng Kyai Melati Rp. 600.000

Sendang Songo

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

 
biz.